خانه / تور / سوپر ویزای کانادا چیست؟

سوپر ویزای کانادا چیست؟

سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزای کانادا این امکان را در اختیار افراد قرار می دهد که برای مدت طولانی در خاک کشور کانادا حضور داشته باشند. سوپر ویزای کانادا بصورت چندبار ورود صادر می شود که افرا می توانند در بازه های زمانی مختلف در این کشور حضور داشته باشند.

مدت زمان معمول برای افرادی که قصد دریافت سوپر ویزا را دارند، ۱۰ سال در نظر گرفته می شود. این نکته بدین معناست که در صورت درخواست ویزا برای مدت زمان های کمتر، نیازی به درخواست این نوع ویزا نمی باشد و افراد می توانند برای ویزا توریستی کانادا اقدام نمایند.

شرایط سوپر ویزای کانادا

افراد برای دریافت این نوع از ویزا باید شرایط به خصوصی را داشته باشند که عبارت اند از:

  • پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ اقامت دائم کانادا را داشته باشند.
  • نامه تمکن مالی از طرف فرد مقیم کشور کانادا
  1. مدارک شهروندی
  2. حساب بانکی
  3. مشخصات اعضای خانواده
  • بیمه درمانی از یک شرکت بیمه در کانادا
  1. اعتبار
  2. پوشش حداقل ۱۰۰ هزار دلار
  • تست پزشکی
  • نامه عدم سوء پیشینه
  • هدف و برنامه شما برای حضور در کشور کانادا
  • بررسی خانواده
  • اثبات حداقل درآمد

یکی از مهمترین فاکتورها برای اخذ سوپر ویزای کانادا، ارائه حداقل درآمد فرد داخل کشور کانادا می باشد که برای اثبات این قضیه، مدارک زیر نیاز می باشد:

  • اطلاعیه ارزیابی NOA برای آخرین سال مالیاتی
  • بیمه اشتغال
  • نامه اشتغال شامل میزان حقوق و تاریخ استخدام
  • اظهارات بانک

افراد در صورت احراز شرایط ذکر شده می توانند، برای افراد مورد نظر اقدام نمایند و از امکانات کشور کانادا بهره مند شوند.

نکات مهم

  1. در صورتی که ویزای توریستی کانادا را دارید، می توانید آن را به مدت ۲ سال تمدید کنید.
  2. افراد برای اقدام، نیاز به بیومتریک دارند.
  3. برای درخواست مجوز مسافرت الکترونیکی(ETA) اقدام کنید.

از آنجا که مهمترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد، موسسه مهاجرتی آریاناپارس با به کارگیری وکیل پایه یک دادگستری، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به کانادا را فراهم آورده است.

نحوه ی درخواست

افراد می توانند بصورت آنلاین و یا کاغذی درخواست خود را به سفارت این کشور ارسال نمایند. مسلماً درخواست آنلاین گزینه بهتر و منطقی تری می باشد. از ویژگی های درخواست آنلاین می توان به نکات زیر اشاره کرد:

  • سرعت بالا
  • قابلیت پیگیری
  • کوتاه تر بودن زمان تحویل مدارک

پس از ورود به کشور کانادا

افراد در صورت اخذ سوپر ویزای کانادا می توانند به مدت ۱۰ سال در خاک این کشور حضور داشته باشند. حال این سوال مطرح می شود که در صورت اخذ سوپر ویزا اجازه کار و تحصیل برای آنها صادر می شود یا خیر؟

با توجه به این نکته که ماهیت این نوع ویزا، ویزای توریستی می باشد، محدودیت هایی برای فرد متقاضی در نظر گرفته می شود. از همین رو برای سپری کردن هر دوره ای، شرایط به خصوصی را باید احراز کنند.

  • تحصیل در کانادا

دارندگان سوپر ویزای کانادا که قصد تحصیل در کانادا را دارا می باشند، تنها می توانند در دوره های کوتاه مدت مشغول به تحصیل شوند. از دوره های کوتاه مدت می توان به کالج های مهارتی و دوره های زبان اشاره کرد.

  • کار در کانادا

شرایط اخذ ویزای کاری در کانادا دارای ویژگی های متفاوتی می باشد. اگر فرد نظر یک کارفرما را جلب کند می تواند از کارفرمای احتمالی، دعوت نامه کاری دریافت کند. در برخی از کارها، نیاز به مجوز رسمی کار وجود ندارد و افراد می توانند بدونه داشتن مجوز کاری کشور کانادا در این کشور مشغول به کار شوند.

مطلب سوپر ویزای کانادا چیست؟ برای اولین بار در موسسه مهاجرتی آریانا پارس منتشر شده است.

درباره ی kiyomars

مطلب پیشنهادی

تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان

شرایط تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان سیستم آموزشی کارآمد، برنامه های درسی پیشرفته و ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *