خانه / اخبار / نگاهی به مسیرهای جدید اقامت دائم مددکاران و پرستاران خانگی

نگاهی به مسیرهای جدید اقامت دائم مددکاران و پرستاران خانگی

پرستار خانگی کانادا

از ۴ مارس ۲۰۱۹ تا ۴ جولای ۲۰۱۹ پرستاران و مددکاران خارجی که پس از ۳۰ نوامبر ۲۰۱۴ وارد کانادا شده اند و واجد شرایط دریافت اقامت دائم کانادا نبوده اند، شانس دیگری خواهند داشت.

مسیر موقتی برای پرستاران و مددکاران خارجی  

این مسیر موقتی سه ماهه برای پرستاران و مددکارانی است که از ۳۰ نوامبر ۲۰۱۴ به عنوان پرستار خانگی کودکان، پرستار خانگی سالمندان و معلولین و یا هر دوی آنها در کانادا و از طریق برنامه کارگر خارجی موقتی کانادا (Canada’s Temporary Foreign Worker Program) سابقه کار کسب کرده اند. لازم به ذکر است که سابقه کار باید با توصیف اولیه و فهرست وظایف کاری گروه 4411 و 4412 دسته بندی ملی مشاغل کانادا مطابقت داشته باشد.

این مسیر موقتی مددکاران مختص افرادی است که می خواهند خارج از کبک زندگی کنند و شرایط زیر را دارند:

  • هنگام ارائه درخواست، دارای ویزای کار در کانادا، به غیر از ویزای کاری Live-in Caregiver Program (LCP) باشند؛
  • درخواست تمدید ویزای کاری غیر از ویزای کار Live-in Caregiver Program (LCP) داده اند؛ و یا
  • درخواست تمدید وضعیت اقامتی داده اند و واجد شرایط آن هستند و جدیدترین ویزای کاری آنها غیر از ویزای Live-in Caregiver Program (LCP) است؛ و 
  • مهارت های زبانی آنها حد اقل معادل CLB/NCLC 5 در زبان های انگلیسی یا فرانسوی است؛ و
  • از ۳۰ نوامبر ۲۰۱۴ در یکی از مشاغل مربوطه دارای ۱۲ ماه سابقه کار تمام وقت در کانادا هستند؛ و
  • حد اقل دیپلم دبیرستان کانادا و یا معادل آن دیپلم دبیرستان خارجی دارند؛ مدارک تحصیلی خارجی باید به معادل یابی و ارزیابی برسند – این ارزیابی باید ظرف مدت پنج سال قبل از ارائه درخواست متقاضی انجام شده باشد. ارزیابی باید حاکی از این باشد که مندرک تحصیلی فرد معادل مدرک تحصیلی دبیرستان های کانادا است.

حدس می زنیم که الان نفس های علاقه مندان و واجدان شرایط مهاجرت از این طریق در سینه حبس شده است! اگر شما هم جزو کسانی هستید که مدرک تحصیلی خود را خارج از کانادا اخذ کرده اید و تا قبل از اتمام مهلت ارائه درخواست که جولای سال جاری است نمی توانید آن را معادل یابی کنید، چنانچه ثابت کنید که برای معادل یابی و ارزیابی مدرک تحصیلی درخواست ارائه کرده اید همچنان واجد شرایط این مسیر مهاجرتی هستید. با ارائه نامه ای مکتوب از طرف نهاد مربوطه می توانید نشان دهید که درخواست معادل یابی مدرک تحصیلی تان را ارائه کرده اید و یا هزینه آن را پرداخت نموده اید.

گفتنی است اداره مهاجرت کانادا اعلام کرده که هیچ محدودیتی در تعداد ارائه درخواست ها از طریق این مسیر مهاجرتی وجود ندارد. البته همانطور که قبلا هم بیان شد، پرستاران و مددکارانی که سابقه کار خود را از طریق برنامه Live-in Caregiver Program کسب کرده اند واجد شریط این مسیر مهاجرتی موقت نیستند.

اداره مهاجرت کانادا همچنین اعلام کرده که این مسیر موقت مناسب آندسته
از پرستارانی است که به عنوان پرستار/مددکار موقت خارجی و از طریق برنامه های  Caring
for Children یا Caring for People with High Medical
Needs  به کانادا آمده اند. این
دو برنامه در سال 2014 جایگزین برنامه Live-in Caregiver
Program
شدند.

بنا به اعلام اداره مهاجرت کانادا، این مسیر موقت جدید معیارهای
متفاوتی نسبت به برنامه های کنونی دارد و برای افرادی که صادقانه و خالصانه برای
کمک به کانادایی ها وارد کاناده شده اند و فاقد مسیر روشنی برای اخذ اقامت دائم
هستند، کمک می کند تا اقامت دائم بگیرند. بر خلاف برنامه Live-in
Caregiver Program ، هنگام تقاضای ویزای کار، شرایط شرکت
کنندگان نظیر تحصیلات و مهارت های زبانی در دو پایلوت جدید ارزیابی نمی شد. این
باعث سوء تفاهم شده بود و پرستارانی که وارد کانادا می شدند خیال می کردند با دو
سال سابقه کار و دریافت ویزای کار موقت شرایط اقامت دائم را دارند.

حال آنکه بسیاری از پرستاران و مددکاران گفته اند که تازه بعدا بود که
فهمیدند اصلا شرایط اقامت دائم کانادا را که تحصیلات یکی از آنهاست ندارند و نمی
توانند مقیم دائم کانادا شوند. برای همین، کانادا در نظر گرفته با این مسیر موقت،
کمی از مشکلات مددکاران و پرستاران خارجی را در کسب اقامت دائم بر طرف کند چرا که
آنها از طریق برنامه های کنونی نمی توانند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.

برای کسب اطلاعات جانبی، مطالعه مطلب زیر هم توصیه می شود:

رونمایی از برنامه های مهاجرتی جدید برای مددکاران و پرستاران خانگی

درباره ی kiyomars

مطلب پیشنهادی

جنگل ها و مراتع گچساران و باشت در آتش می سوزد…

فرماندار باشت گفت: ۴۰ نفر امدادگر از نیروهای دولتی و مردمی شهرستان‌های گچساران و باشت ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *