خانه / تور / کار در ژاپن

کار در ژاپن

کار در ژاپن و شرایط اخذ ویزای کار ژاپن

کار در ژاپن
  • کار در ژاپن و شرایط عمومی آن
  • کار در ژاپن و مشاغل مورد نیاز ۲۰۱۹ ژاپن
  • کار در ژاپن و ویزای کاری ژاپن
  • کار در ژاپن و بررسی ویزای همراه
  • کار در ژاپن و مدارک مورد نیاز ویزای کار ژاپن
  • کار در ژاپن و نحوه کاریابی در ژاپن
  • کار در ژاپن و مؤسسات کاریابی در ژاپن
  • کار در ژاپن و نرخ بیکاری در ژاپن
  • کار در ژاپن و میزان حقوق در ژاپن
  • کار در ژاپن و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در ژاپن

کار در ژاپن و مقدمه ای بر آن

کار در ژاپن ، اخذ ویزای کاری ژاپن و اقامت دائم در ژاپن از طریق ویزای کاری ، در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. آیا کار در ژاپن باعث اعطای اقامت می شود؟ شرایط اقامت دائم ژاپن از طریق کار به چه صورت است؟ مشاغل موردنیاز ژاپن در سال ۲۰۱۹ شامل چه مواردی هستند؟ کار در ژاپن به عنوان یک کشور تراز اول آسیایی، مشتاقان زیادی دارد. شاید شما نیز در شبکه های خبری و فضای مجازی شنیده باشید که ژاپن درهای اقامت دائم خود را به روی خارجیان ماهر متقاضی کارباز کرده است. البته اخذ ویزای کاری ژاپن تا پیش از این نیز برای متقاضیان آن ممکن بود اما یک متقاضی حتی اگر ۱۰ سال در این کشور به کار می پرداخت، اخذ اقامت دائم این کشور از طریق ویزای کاری به هیچ وجه برای وی امکان پذیر نبود. در دوره کنونی به دلیل رشد منفی جمعیت ژاپن و به دلیل پیشرفت این کشور در صنایع و شاخصه های اقتصاد، نیروی کار داخلی این کشور جوابگوی این سیر پیشرفت نبوده و دولت ژاپن  مجبور است با توجه به شرایط کنونی این کشور، تسهیلاتی برای جذب هرچه بیشتر نیروی کار ماهر و متخصص خارجی از جمله اعطای اقامت دائم ژاپن از طریق ویزای کاری را برقرار نموده است. شایان تکرار است که  داشتن اقامت دائم ژاپن به معنای داشتن پاسپورت ژاپنی و تابعیت و شهروندی این کشور می باشد. برنامه جدید کار در ژاپن شبیه به برنامه های مهاجرت کاری کشورهای اروپایی است و به متقاضی پس از ۵ سال کار در خاک این کشور، اقامت دائم ژاپن اعطا می شود. از آنجا که انتظار می رود متقاضیان زیادی برای اخذ ویزای کار در ژاپن اقدام می کنند لذا این ویزا بر اساس یک سیستم امتیاز بندی خاص به متقاضیان واجد الشرایط تعلق می گیرد. البته اخذ ویزای کاری ژاپن مراحل و گام های زیادی دارد که در اکثر این مراحل به یک گارانتور احتیاج است. فیلدهای کاری و تخصصی زیادی مورد نیاز برنامه کار در ژاپن می باشد که برخی از این رشته ها در سیستم امتیاز بندی دارای امتیاز بیشتری نسبت به سایر رشته ها می باشند. همچنین برای موفقیت در اخذ ویزای کاری ژاپن به مدرک پایه زبان ژاپنی احتیاج است که معمولا با ۶ ماه وقت گذاشتن می توان این مدرک را کسب کرد. علاوه بر این نیز  متقاضی باید دعوتنامه کار از  کارفرمای ژاپنی داشته باشد. نکات دیگری در مورد کار در ژاپن و اخذ ویزای کاری ژاپن وجود دارد که در این مقاله آن نکات را با شما به تفصیل در میان میگذاریم. لطفا با ما همراه باشید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای کار ژاپن

  • دریافت
  • 6 دقیقه
  • 42.8م
  • 1
  • 48

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد ویزای کار ژاپن

  • دریافت
  • 5 دقیقه
  • 7.28م
  • 1
  • 46

کار در ژاپن و شرایط عمومی آن

برنامه جدید کار در ژاپن با طبقه بندی ویزای جدیدی با عنوان (Designated Skills (including Manual Labor یا تخصیص مهارت ها ( شامل مشاغل دستی ) استارت خورده است. طبقه بندی ویزای Designated Skills که در ژاپنی tokutei gino خوانده می شود به این صورت است که امکان کار در ۱۴ فیلد کاری مختلف از جمله مشاغل دستی را برای متقاضیان کار در ژاپن فراهم آورده است. دولت ژاپن ویزای Designated Skills را به دو نوع، تقسیم بندی نموده است:

  • ویزای Designated skills نوع یک یا ichigou
  • ویزای Designated Skills نوع دو یا nigou

تفاوت ویزای نوع ۱ و نوع ۲ کار در ژاپن ، در جدول زیر نشان داده شده است:

طبقه بندی ویزاویزا Designated Skills نوع ۱ویزای designated Skills نوع ۲
خصوصیاتبرای خارجیانی که داتش و مهارت کافی در یکی از ۱۴ فیلد مورد نیاز کشور ژاپن داشته باشندبرای خارجیانی که دارای تخصص و مهارت بالا در یکی از ۲ فیلد مورد نیاز کشور ژاپن داشته باشند
مدت زمان اقامت۵ سالنامحدود
توانایی به همراه بردن اعضای خانوادهخیربله

کار در ژاپن و مشاغل مورد نیاز ۲۰۱۹ ژاپن

این ۱۴ فیلد کاری توسط دولت ژاپن برای ویزای Designated Skills مشخص شده، در واقع مشاغلی هستند که نیروی کار داخلی ژاپن،  نیاز های دولت را در این فیلد های کاری پوشش نمی دهند و دولت ژاپن برای جبران نیروی کار برای مشاغل مورد نیاز خود به جذب نیروی کار ماهر و متخصص خارجی روی آورده است. سطح تخصص در ارائه امتیازات ویزای کار در ژاپن بسیار موثر است. جدول زیر موید این امر است :

فیلد های کاری مورد نیاز برای ویزای Designated Skills نوع ۱فیلدهای کاری مورد نیاز برای ویزای Designated Skills نوع ۲
ساخت و ساز (Construction )ساخت و ساز (Construction )
کشتی سازی و صنعت دریایی (Shipbuilding )کشتی سازی و صنعت دریایی (Shipbuilding )
صنعت تعمیر و نگه داری خودرو (Automotive )
صنعت هوایی( خدمات زمینی فرودگاه و تعمیر هواپیما )

(Airport staff – ground handling and aircraft repair )

مهمانداری (Hospitality )
مراقبت (Caregiving )
تمیز کردن و نگهبانی ساختمان (Janitorial )
کشاورزی (Agriculture )
ماهی گیری (Fishing )
تولید مواد غذایی و آشامیدنی (Food Manufacturing )
خدمات غذایی در صنعت رستوران (Restaurant )
صنعت مواد ( ریخته گری ، فلزکاری و … )

(Industrial Manufacturing – Metalworking )

تولید ماشین آلات صنعتی

(Industrial Machinery Manufacturing )

صنایع برق و تولید برق (Electrical Manufacturing )

کار در ژاپن و سیستم امتیاز بندی این کشور

فعالیت های تحقیقاتی آکادمیک پیشرفته
فعالیت های تحقیقاتی آکادمیک پیشرفته
۳۰مدرک دکترا به استثنای مدارک حرفه ایسابقه تحصیلی
۲۰فوق لیسانس
۱۰لیسانس یا دوره معادل
۵دارنده مدرک دکتری یا فوق لیسانس در زمینه های چندگانه
سابقه حرفه ای ، تجریه کاربردی

(تجربه کاری که متقاضی قصد اقدام برای آن را دارد.)

توضیح اول

۱۵۷ سال یا بیشتر
۱۰۵ سال یا بیشتر
۵۳ سال یا بیشتر
۴۰ – ۱۰حد حقوق با توجه به شرایط سنی متفاوت است ( جدول ۲ ارائه شده در ادامه را مشاهده کنید)حقوق سالیانه

توضیح دوم

۱۵تا ۲۹ سالسن
۱۰بین ۳۰ تا ۳۴ سال
۵بین ۳۵ تا ۳۹ سال
۲۵- ۲۰لطفا جدول ۳ ارائه شده در ادامه را مشاهده بفرماییدامتیاز اضافی ۱ ( دستاوردهای تحقیقاتی)
امتیاز اضافی ۲ ( موقعیت)
امتیاز اضافی ۳
۱۰کار کردن برای سازمانی که برای ارتقا خلاقانه کارمندان پوشش مالی دارد.

(توضیح سوم)

امتیاز اضافی ۴
۵کارمند یک شرکت کوچک یا متوسط که هزینه های آزمایش و تحقیق آن بیش از ۳ درصد کل درآمد را به خود اختصاص می دهدامتیاز اضافی ۵
۵دارنده مدارک خارجی و غیره مربوط به کارامتیاز اضافی ۶
۱۰دریافت مدرک از موسسه آموزش عالی ژاپنامتیاز اضافی ۷
۱۵دارا بودن مدرک N1 زبان ژاپنی یا فارغ التحصیل از یک موسسه خارجی و اشنایی کامل با زبان ژاپنی

(توضیح چهارم)

امتیاز اضافی ۸
۱۰دارا بودن مدرک زبان ژاپنی N2 ( به استثنای دو مورد قبلی)

(توضیح پنجم)

امتیاز اضافی ۹
۱۰کار بر روی یک پروژه پیشرفته در زمینه رشد (محدود به پروژه شناخته شده توسط وزارت مربوطه)امتیاز اضافی ۱۰
۱۰فارغ التحصیلی از یک دانشگاه که به طور مشخص توسط وزیر دادگستری مشخص شده استامتیاز اضافی ۱۱
۵تکمیل آموزش خاص بصورت جداگانه و مورد تایید وزیر دادگستری در اطلاعیه عمومی

(توضیح ششم)

امتیاز اضافی ۱۲
امتیاز اضافی ۱۳
۷۰امتیاز لازم

فعالیت های تخصصی پیشرفته
فعالیت های تخصصی پیشرفته
۳۰مدرک دکترا به استثنای مدارک حرفه ایسابقه تحصیلی
۲۰فوق لیسانس ( شامل مدارک حرفه ای)

(توضیح هفتم)

۱۰لیسانس یا دوره معادل
۵دارنده مدرک دکتری یا فوق لیسانس در زمینه های چندگانه
۲۰۱۰ سال یا بیشترسابقه حرفه ای ، تجریه کاربردی

(تجربه کاری که متقاضی قصد اقدام برای آن را دارد.)

۱۵۷ سال یا بیشتر
۱۰۵ سال یا بیشتر
۵۳ سال یا بیشتر
۱۰ – ۴۰حد حقوق با توجه به شرایط سنی متفاوت است ( جدول ۲ ارائه شده در ادامه را مشاهده کنید)حقوق سالیانه
۱۵تا ۲۹ سالسن
۱۰بین ۳۰ تا ۳۴ سال
۵بین ۳۵ تا ۳۹ سال
۱۵لطفا جدول ۳ ارائه شده در ادامه را مشاهده بفرماییدامتیاز اضافی ۱ ( دستاوردهای تحقیقاتی)
امتیاز اضافی ۲ ( موقعیت)
۱۰دارندگان مدارک ژاپنی مرتبط با کار ، هر مدرک ۵ امتیازامتیاز اضافی ۳
۱۰کار کردن برای سازمانی که برای ارتقا خلاقانه کارمندان پوشش مالی دارد.

(توضیح سوم)

امتیاز اضافی ۴
۵کارمند یک شرکت کوچک یا متوسط که هزینه های آزمایش و تحقیق آن بیش از ۳ درصد کل درآمد را به خود اختصاص می دهدامتیاز اضافی ۵
۵دارنده مدارک خارجی و غیره مربوط به کارامتیاز اضافی ۶
۱۰دریافت مدرک از موسسه آموزش عالی ژاپنامتیاز اضافی ۷
۱۵دارا بودن مدرک N1 زبان ژاپنی یا فارغ التحصیل از یک موسسه خارجی و اشنایی کامل با زبان ژاپنی

(توضیح چهارم)

امتیاز اضافی ۸
۱۰دارا بودن مدرک زبان ژاپنی N2 ( به استثنای دو مورد قبلی)

(توضیح پنجم)

امتیاز اضافی ۹
۱۰کار بر روی یک پروژه پیشرفته در زمینه رشد (محدود به پروژه شناخته شده توسط وزارت مربوطه)امتیاز اضافی ۱۰
۱۰فارغ التحصیلی از یک دانشگاه که به طور مشخص توسط وزیر دادگستری مشخص شده استامتیاز اضافی ۱۱
۵تکمیل آموزش خاص بصورت جداگانه و مورد تایید وزیر دادگستری در اطلاعیه عمومی

(توضیح ششم)

امتیاز اضافی ۱۲
امتیاز اضافی ۱۳
۷۰امتیاز لازم

فعالیت های مدیریت کسب و کار پیشرفته
فعالیت های مدیریت کسب و کار پیشرفته         
۲۰مدرک دکترا به استثنای مدارک حرفه ای

فوق لیسانس

(توضیح هفتم)

سابقه تحصیلی
۱۰لیسانس یا دوره معادل
۵دارنده مدرک دکتری یا فوق لیسانس در زمینه های چندگانه
۲۵۱۰ سال یا بیشترسابقه حرفه ای ، تجریه کاربردی

(تجربه کاری که متقاضی قصد اقدام برای آن را دارد.)

۲۰۷ سال یا بیشتر
۱۵۵ سال یا بیشتر
۱۰۳ سال یا بیشتر
۵۰۳۰ میلیون ین یا بیشترحقوق سالیانه
۴۰۲۵ میلیون ین یا بیشتر
۳۰۲۰ میلیون ین یا بیشتر
۲۰۱۵ میلیون ین یا بیشتر
۱۰۱۰ میلیون ین یا بیشتر 
سن
امتیاز اضافی ۱ ( دستاوردهای تحقیقاتی)
۱۰مدیر نماینده یا نماینده اجراییامتیاز اضافی ۲ ( موقعیت)
۵مدیر یا مدیر اجرایی
امتیاز اضافی ۳
۱۰کار کردن برای سازمانی که برای ارتقا خلاقانه کارمندان پوشش مالی دارد.

(توضیح سوم)

امتیاز اضافی ۴
۵کارمند یک شرکت کوچک یا متوسط که هزینه های آزمایش و تحقیق آن بیش از ۳ درصد کل درآمد را به خود اختصاص می دهدامتیاز اضافی ۵
۵دارنده مدارک خارجی و غیره مربوط به کارامتیاز اضافی ۶
۱۰دریافت مدرک از موسسه آموزش عالی ژاپنامتیاز اضافی ۷
۱۵دارا بودن مدرک N1 زبان ژاپنی یا فارغ التحصیل از یک موسسه خارجی و اشنایی کامل با زبان ژاپنی

(توضیح چهارم)

امتیاز اضافی ۸
۱۰دارا بودن مدرک زبان ژاپنی N2 ( به استثنای دو مورد قبلی)

(توضیح پنجم)

امتیاز اضافی ۹
۱۰کار بر روی یک پروژه پیشرفته در زمینه رشد (محدود به پروژه شناخته شده توسط وزارت مربوطه)امتیاز اضافی ۱۰
۱۰فارغ التحصیلی از یک دانشگاه که به طور مشخص توسط وزیر دادگستری مشخص شده استامتیاز اضافی ۱۱
۵تکمیل آموزش خاص بصورت جداگانه و مورد تایید وزیر دادگستری در اطلاعیه عمومی

(توضیح ششم)

امتیاز اضافی ۱۲
۵سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون ین یا بشتر در بیزینیسی که مدیریت می کندامتیاز اضافی ۱۳
۷۰امتیاز لازم

توضیحات جدول امتیازات ویزای کار ژاپن

کار در ژاپن و ویزای کاری ژاپن

متقاضیان کار در ژاپن برای اخذ هر دو ویزای Designated Skills ( چه نوع ۱  و چه نوع ۲ ) می بایست مهارت های پایه ای مکالمه ژاپنی خود را محک بزنند و اطلاعات کافی را در زمینه دانش زبان ژاپنی و فرهنگ روزانه مردم ژاپن کسب کنند. برای این منظور از متقاضیان ویزای کار در ژاپن در این زمینه آزمون گرفته می شود. در واقع دولت ژاپن به دنبال نیروی کار خارجی است که علاوه بر داشتن مهارت و تخصص لازم در فیلد کاری خود ، با زبان و فرهنگ ژاپنی آشنا باشد و به خوبی برای کار در ژاپن آماده شده باشد. به این منظور دولت ژاپن برای هر کدام از فیلد های کاری به صورت جداگانه آزمون برگزار می کند. این آزمون در فیلد های Restaurant ، Hospitality و  Caregiving احتمالا در آپریل ۲۰۱۹ برگزار می شود و به نظر می رسد ۱۱ آزمون دیگر مربوط به سایر فیلد های کاری بعد از ماه می برگزار شوند. منابع آزمون ها تا کنون مشخص نشده اند اما به احتمال قوی هر کدام از آزمون ها در زمینه دانش پایه ای از زیان ژاپنی و فیلد کاری مخصوص هر متقاضی باشد. برای اطلاعات بیشتر و به روز تر می توانید با مشاوران مشاوران موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرد.

متقاضیان، برای اخذ ویزای کاری ژاپن می بایست در آزمون رسمی زبان ژاپنی ( JLPT ) که شامل ۵ سطح ( از N5 تا N1 ) می باشد، موفق به کسب نمره ی سطح N4 شوند. بد نیست بدانید که N5 ساده ترین و N1 سخت ترین سطح این آزمون می باشند. سطوح N5 و N4 در برگیرنده دانش پایه از زبان ژاپنی و سطوح N2 و N1 در برگیرنده سطح پیشرفته زبان ژاپنی هستند. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد

کار در ژاپن و بررسی ویزای همراه

مطابق آنچه که در جدول طبقه بندی ویزای Designated Skills نشان داده شد، متقاضیانی که از طریق ویزای نوع ۱ اقدام به اخذ ویزای کار در ژاپن کنند، امکان به همراه بردن اعضای خانواده خود به ژاپن را ندارند؛ اما متقاضیانی که از طریق ویزای نوع ۲ برای این امر اقدام می کنند، قادر هستند همسر ( شریک قانونی زندگی ) و فرزندان خود را با خود به خاک ژاپن ببرند.

کار در ژاپن و مدارک مورد نیاز ویزای کار ژاپن

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار ژاپن عبارتند از :

  • پر کردن فرم درخواست کار در ژاپن
  • قرارداد با کارفرمای خود، نامه های انتصاب، دعوت نامه، و یا هر گونه اسناد دیگر برای اثبات فعالیت های خود ، موقعیت، حقوق و دستمزد، مدت زمان مورد نیازبرای اقامت شما در ژاپن، و غیره
  • گواهی شرکت از رجیستری ( Tokibo Tohon )
  • صورتهای مالی اخیر شرکت ژاپنی (ترازنامه و صورت سود و زیان)
  • گزارش مالیات شرکت
  • شرح فعالیت های شرکت (بروشور، کاتالوگ، صفحات وب چاپ …)
  • گواهی درج رزومه کاری شما
  • گواهینامه های درجه کاری ، متن گواهی، گواهی دیپلم، آموزش، جوایز و یا مدارک
  • اسناد برای اثبات سابقه کار قبلی خود (نامه از کارفرمایان سابق خود را، و غیره)
  • عکس پرتره ۳ در ۴ سانتی متر

اسناد و مدارک دیگری بسته به مورد ویزا لازم است.

برای تمدید فعالیت متقاضی در ژاپن ، نیاز به یک گواهی اشتغال به کار ( zaishoku shomei sho ) و جدیدترین گواهی پرداخت مالیات ( nozei shomei sho ) صادر شده توسط دفتر محلی شهرستان سالن / بخش در ژاپن  خواهد شد. در صورت وجود هرگونه سوال در خصوص مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار ژاپن نیز می توانید با مشاوران مجرب موسسه حقوقی ملک پور تماس برقرار نمایید

کار در ژاپن و نحوه کاریابی در ژاپن

حتما برای تان این سوال پیش آمده که حالا که دریافت دعوت نامه کار از یک کارفرمای ژاپنی یکی از آیتم های مورد نیاز و گریزناپذیر اخذ ویزای کار در ژاپن هست، چگونه می توانید در ژاپن شغل مورد علاقه خود را پیدا کرده و با کارفرمای آن ارتباط برقرار کرد؟ در پاسخ باید گفت که متاسفانه پیدا کردن کار در ژاپن امری بسیار مشکل است؛ اما با توجه به نقشه راهی که به شما عزیزان نشان میدهیم می توانید در ژاپن کار پیدا کنید و با کارفرمای مربوطه ارتباط برقرار کنید. برای این امر می توانید ابتدا باید یک مشاور خبره که آشنا به زبان و فرهنگ کاری ژاپن باشد را پیدا کنید. ( اگر این مشاور تجربه زندگی در ژاپن را نیز داشته باشد عالی است ) با وی قرارداد ببندید و از وی بخواهید گام به گام شما را در پیدا کردن شغل مورد نظرتان راهنمایی کند. اگر توانایی چنین کاری را نداشتید، گزینه های دیگری نیز پیش روی شما هست. در سطح اینترنت می توانید سایت های انگلیسی زبانی را پیدا کنید که تجربیات خود را در زمینه پیدا کردن کار و ارتباط با کارفرما را به صورت رایگان در اختیار همه قرار داده اند. علاوه بر این، سایت های کاریابی گزینه های خوبی برای پیدا کردن کار در ژاپن هستند. چند نمونه از وب سایت های کاریابی ژاپنی در زیر لیست شده اند :

  • jobs.gaijinpot.com
  • daijob.com/en/
  • careercross.com/en/
  • kansaifinder.com/jobs/
  • japan-work.com/job_offers

 

کار در ژاپن و مؤسسات کاریابی در ژاپن

پیدا کردن موسسات کاریابی در ژاپن از طریق اینترنت یکی از بهترین گزینه های پیدا کردن شغل و ارتباط با کارفرمای مربوطه می باشد. موسسات کاریابی زیادی در ژاپن خدمات وسیعی را جهت پیدا کردن کار برای متقاضیان خارجی ارائه می دهند. Discounter یکی از این موسسات و آژانس های کاریابی می باشد. علاوه بر این، موسسات کاریابی بین المللی وجود دارد که بوسیله آن ها نیز می توانید برای پیدا کردن کار در ژاپن اقدام کنید. در زیر لیستی از این موسسات ارائه شده اند:

نام موسسات کاریابیسطح خدمات
Adeptاستخدام نیرو کار ماهر به ویژه در زمینه IT
Met-Jobاستخدام آنلاین برای متخصصین دو زبانه در ژاپن
Discoآژانس استخدامی برای استخدام دو زبانه ژاپنی-انگلیسی
eFinancialCareersآژانس استخدامی به ویژه در زمینه finance
Haysآژانس استخدامی بین المللی بویژه در زمینه مشاغل IT

کار در ژاپن و نرخ بیکاری در ژاپن

به گزارش  Trading Economicsمتوسط نرخ بیکاری در ژاپن از سال ۱۹۵۳ تا ۲۰۱۸ برابر با ۲٫۷۳ می باشد؛ که بیشترین مقدار آن در سال ۲۰۰۲ به ۵٫۵۰ درصد و کمترین مقدار آن در سال ۱۹۶۸ به زیر ۱ درصد رسیده است. متوسط نرخ بیکاری ژاپن در اواخر سال ۲۰۱۸ به ۲٫۵۰ درصد نیز رسیده بود.

نمودار متوسط نرخ بیکاری ژاپن در سال ۲۰۱۸

کار در ژاپن و نرخ بیکاری ژآپن

جدول نرخ بیکاری ژاپن در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹

نرخ بیکاری در ژاپن

کار در ژاپن و میزان حقوق در ژاپن

به گزارش همان مرجع، ژاپن، حداقل نرخ دستمزد خود را از ۸۴۸ ین بر ساعت در سال مالی قبل خود به ۸۷۴ ین بر ساعت در سال مالی ۲۰۱۸ رسانده است. میانگین حداقل دستمزد در ژاپن از سال ۲۰۰۲ تا کنون ۷۳۷٫۵۹ ین بر ساعت می باشد؛ که در سال ۲۰۰۲ کمترین میزان دستمزد پایین تر از ۶۶۳ ین بر ساعت بوده و بیشترین میزان آن در سال ۲۰۱۸ یعنی ۸۷۴ ین بر ساعت بوده است.

نمودار متوسط نرخ حقوق ژاپن در ۵ سال گذشته

نرخ حقوق در ژاپن

کار در ژاپن و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در ژاپن

تا پیش از برنامه جدید دولت ژاپن برای اخذ ویزای کاری این کشور از طریق ویزای Designated Skills متقاضیان حتی بعد از گذشت ۱۰ سال کار در خاک ژاپن به هیچ عنوان قادر به اخذ اقامت دائم و تابعیت این کشور نبودند. اما در برنامه ویزای جدید این امر راحت و امکان پذیر است و متقاضی پس از ۵ سال کار در خاک ژاپن می توانند برای اخذ اقامت دائم و تابعیت مضاعف ژاپن اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و تخصصی تر درمورد کار در ژاپن و اخذ ویزای کاری ژاپن می توانید سایر مقالات مرتبط زیر مجموعه کشور ژاپن را مطالعه فرمایید و یا از ویدئوهای مؤسسه در این زمینه استفاده نمایید. همواره نیز می توانید با مؤسسه حقوقی ملک پور، همکار مؤسسه مشاوره ای MIE اتریش، تماس برقرار نمایید و در خصوص اخذ ویزای کاری ژاپن به صورت تخصصی مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید. ایضا شما می توانید سوالات خود را در بخش دیدگاه های این مقاله طرح کنید تا مشاوران ما در سریع ترین زمان پاسخگوی شما باشند.

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

فرم ارزیابی

کار در ژاپن و سخن پایانی

کار در ژاپن ، مهاجرت به ژاپن از طریق کار و اقامت کاری ژاپن از طریق ویزای کاری ، در این نوشتار به صورت تخصصی مورد بحث قرار گرفت. در ابتدا با ارائه مقدمه ای به شرایط عمومی کار در ژاپن پرداختیم. برنامه جدید ویزای کاری ژاپن را بررسی کرده و ویژگی های دو نوع ویزای این برنامه را برشمردیم. مشاغل مورد نیاز ژاپن در سال ۲۰۱۹ را در قالب جدولی ارائه داده و شما را با آزمون رسمی زبان ژاپنی آشنا کردیم. پس از بررسی ویزای همراه ، به کار در ژاپن و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری ژاپن پرداختیم. در ادامه به نحوه کار یابی در ژاپن پرداخته و برخی موسسات کاریابی ژاپن را برشمردیم. سپس نرخ بیکاری و میزان حقوق در ژاپن بررسی کردیم. در آخر نیز وضعیت اقامت و اخذ تابعیت ژاپن را برای ویزای Designated Skills بیان کردیم. امیدواریم این مقاله اطلاعات کافی را در زمینه کار در ژاپن به شما ارائه کرده و رضایت شما را جلب کرده باشد. شما می توانید در بخش دیدگاه های همین مقاله تمامی سوالات مربوطه به کار در ژاپن و اخذ ویزای کاری ژاپن را مطرح کنید و در سریع ترین زمان ممکن به پاسخ آن ها برسید.

نوشته کار در ژاپن اولین بار در موسسه حقوقی ملک پور. پدیدار شد.

درباره ی kiyomars

مطلب پیشنهادی

تور کیش 14 و 15 اردیبهشت 98

قیمت از 660000 اقامت 3 شب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *